I väntan på mer kunskap

På grund av vissa tekniska problem och två sjuka forskare så har vår uppdatering dröjt mycket längre än vi hade tänkt oss - och det dröjer fortfarande. Men med lite tur kommer det en väldigt... lökig uppdatering imorgon. Vi hoppas på det bästa och att de hjälpmedel vi använder oss av är på våran sida.

Under tiden tänkte vi i alla fall upplysa er lite om vad som händer och sker. Vi håller på att ta reda på ett flertal saker och vi har även en lång lista med saker som vi ännu inte har tagit itu med. Men vi hoppas även på att fler förslag ska välla in, det skulle glädja oss!

Som ni kanske minns och vet så kollade vi i februari upp med hjälp av google maps hur lång tid det skulle ta att gå till Ryssland. Vi har nu planer på att i framtiden göra en uppföljning på den frågan och faktiskt ta den där promenaden och gå vägen som google föreslog och se hur lång tid det verkligen tar. Men när detta ska ske är fortfarande oklart, det kan hända om några månader eller kanske om några år, men vi kommer upplysa er med information när vi har kommit till klarhet med detta.

En sak vi vet kommer glädja flera av våra läsare är att den skrikiga design vi just nu har är på väg mot sitt slut. En ny är på håller på att ordnas och den kommer nog inte alls bli lika känsloframkallande. Om det är positivt eller negativt får ni själva bestämma. Då kommer det även dyka upp några nya moment i sidmenyn som vi hoppas att ni kommer tycka om.

Vi tackar för oss fram tills nästa uppdatering, som förhoppningsvis inte är allt för långt borta. Hoppas ni har större tur än oss och slipper drabbas av sjukdomar!
Simma lugnt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lär dig simma!

2009-05-16 @ 00:44:21
Postat av: Camilla & Lo

Svar till anonym: Vi kan upplysa dig om att vi båda två faktiskt kan simma. Bara så du vet.

Men det är ett bra tips du ger: Lär er att simma! Det kan rädda liv.

Postat av: Tjejen på cykeln, alias klokhet

Nu kom jag på min fråga gällande konservburkar. Dock blir den inte på rim för jag är trött och har dålig fantasi.

Okej, det finns konservburkar i olika storlekar MEN; Finns det burkar som exempelvis är lika höga men har olika volym, dvs är smalare eller tjockare? Eller är det så att om burkarna är en viss höjd har de också en viss diameter? (omvänt gäller däremot inte har jag för mig)2009-05-17 @ 01:06:03
Postat av: Anonym

Varför kan man vrida upp brödrostar så mycket fast bröden blir brända vid typ fjärde pricken, fast det finn sex?

2009-05-18 @ 22:01:12
Postat av: Anonym

Blir ett rum fullt med män vid namn Bror "fullt med bröder?"

2009-05-18 @ 22:01:54
Postat av: Anonym

Hoppar man högre med skor med bra fjädring?

2009-05-18 @ 22:02:51
Postat av: Juli

Jag och min vän skulle bygga ett torn. Det fanns tre storlekar:

Riktigt stor

stor

liten

Tornet skulle vara så högt som möjligtÄr det smartare att ta flera riktigt stora burkar eller massa små. Eller kombinera? de små burkarna är ju stadigare eftersom de är lägre men då måste man ju använda fler burkar, vilket gör att det bli ostadigare...Plus att de stora burkarna har större "ståyta"2009-05-19 @ 21:07:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0