Tycker man om oliver efter att ha ätit 15 stycken?

Julia (breakaleg.blogg.se) fortsätter att överösa oss med idéer. Är det sant att man börjar gilla oliver om man äter 15 stycken? Vi tyckte det lät som en mycket intressant fråga så vi satte igång med vår forskning!

Detta användes i försöket : en burk gröna oliver, en burk svarta oliver, en sked, många muggar vatten, en dubbelnougat , en muta, en äcklad Camilla och en försökskanin.

Efter att funderat över hur vi skulle göra bestämde vi oss för att det var bäst att undersöka saken med både gröna och svarta oliver. Då Lo faktiskt gillar både svarta och gröna oliver så var det upp till Camilla, den olivhatande av oss två, att göra ett försök.
Men ju närmare stunden för testets start kom desto oroligare blev Camilla och jagade i sista sekunden desperat upp en försökskanin för att lätta sin börda något. Denna försökskanin blev vår kompis Mathilda (opalynthoughts.blogspot.com) som fick i uppdrag att äta de gröna oliverna. 

Efter att ha ätit de 15 oliverna fick de en kort paus och en nougat för att rensa smaklökarna innan den 16:de, och enligt legenden goda, oliven. 

Och nu är det så att  (för att Lo älskar att se folk lida och hoppas att ni också gör det) vi bestämde oss för att låta er se dagens forskning in action. 

 Så, klicka på play och få en titt på Camillas och Mathildas starka insatser!Ja, som ni såg så verkade varken Mathilda eller Camilla ha ändrat uppfattning efter de 15 + 1 oliver de så heroiskt stoppade i sig, så resultatet blev detta :

1. Nej, man börjar inte att gilla oliver bara för att man äter 15 stycken, de smakar möjligen litelitelite mindre äckligt. 
2. Oliverna smakar inte heller nougat efter 16 stycken, bara om man ätit en dubbelnougat precis innan.   

Kommentarer
Postat av: Sandra Söderberg

*Hahah följer eran blogg på bloggkoll, ni är så jävla sköna! :D

2009-02-25 @ 10:34:37
URL: http://hejhumor.blogg.se/
Postat av: Heejsan

Jag tycker ni har en jättekul blogg!

Kan ni inte ta reda på om det är sant att man blir lyckligare av att äta choklad? Och i så fall, spelar det någon roll om det är mörk eller ljus choklad?

2009-02-25 @ 12:30:33
Postat av: Jååniepåånie(förtillfället - slemmig påånie)

Jag är stolt över att gå i samma klass som er.

Min beundran över er uppoffring för mänskligheten är stor.

2009-02-25 @ 13:21:53
URL: http://pyskopat.blogspot.com
Postat av: Mathilda

gröna oliver... bläh... :S

2009-02-25 @ 16:08:54
URL: http://tveksamtonaring.blogspot.com
Postat av: klokheten själv

TACK! Jag har aldrig trott på det där och nu har ni just räddat mig från att äta 15 oliver helt i onödan. Jag är er evigt tacksam...nästan!

2009-02-25 @ 19:08:29
URL: http://breakaleg@blogg.se
Postat av: klara

HAHA!! Fan va kul!

Jag och min kompis sitter här och skrattar lite tyst för oss själva...fin blogg

2009-02-25 @ 20:35:55
URL: http://klara94.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0