Hur lång tid tar det att äta en lök - tillägg

Vi har tack vare en anonym källa fått tag på en film från valborg, där Christoffer äter sin första lök!
Vi låter filmen tala för sig själv:

Vi hoppas att det inom en inte allt för lång tid även en fortsättning på det här ämnet, när den kommer beror på hur sugen Felix är på att äta fler lökar.
Ni är fullt välkomna att skicka in egna filmer, oavsett hur resultatet av ätandet går.

Kommentarer
Postat av: Sofie

Nämen titta! Vegaskolan!

(Så sjukt vidrigt btw)

2009-05-22 @ 23:28:26
Postat av: Erik

Alltså hur svårt kan det vara att äta en hel lök på rekordtid? Om kravet bara är att äta en lök. Kan man väll köpa en liten J-vel och svälja den hel? Eller?Erik for President! :Þ2009-05-27 @ 10:26:38
Postat av: Lo och Camilla

Svar till Erik - vi valde lökar av samma storlek som den som användes vid världsrekordet, vi har inte kollat upp saken men vi gissar att det finns ett krav på att den inte får vara för liten och inte heller för stor. Du får gärna prova själv med en normalstor lök, det skulle vara kul att få in en läsarvideo! :)

Postat av: klokhet

Jag ska fatta mig kort:

HUR GÖR BILJETTKONTROLLANTER?!?!De stiger ju som bekant på vid de mest udda ställena (t.ex. Slöjdarnas hus i Vännäs och K-rauta, eller vad det nu är) och dit GÅR ju ingen vettig människa frivilligt. Har de en bil ståendes nånstans, hur vågar de i sånna fall då lämna den där och hur tar de sig tillbaka till bilen mitt ute i skogen? Eller åker de med en buss från exempelvis Vasagatan för att åka några hållplatsen, kolla biljetterna och sedan kliva av nån random stans (alltså slöjdarnas eller så) för att där kunna kolla nästa buss? Men det blir ju ytterst ineffektivt eftersom bussarna inte går alltför ofta...men det kanske är därför de håller sig efter E12?

det blev inte så kort men erkänn att det är intressant!!

2009-05-27 @ 22:04:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0